NewMedical Technology, Inc. är ett globalt medicintekniskt företag med patentskyddade och innovativa produkter som är skapade för att användas inom områden ärrbehandling, hudvård och kirurgi.

Företaget grundades 2003 och har sitt huvudkontor i Northbrook, Illinois i USA. Målet för NewMedical Technologys verksamhet är att arbeta fram och erbjuda produkter och tjänster av högsta kvalité genom såväl egen forskning och utveckling som ett kontinuerligt utbyte med hälso- och sjukvårdspersonal och patienter.

Vårt viktigaste fokus som företag är att behandla och förebygga ärr orsakade av alla typer av kirurgiska ingrepp, skador och brännskador.

Vi är väl medvetna om både fysiska och psykiska konsekvenser av ärr och har som åtagande att erbjuda livskvalitetshöjande produkter och tjänster. Vi har ett kontinuerligt samarbete med ärrexperter, deltar varje år i medicinska konferenser inom områden som plastikkirurgi och dermatologi, bland annat de som anordnas av American Academy of Dermatology, American Society of Plastic Surgeons, American Society of Aesthetic Plastic Surgeons, American Society of Dermatologic Surgery och många andra internationella, nationella, regionala och lokala möten. Vi har också en telefontjänst med rådgivning om ärrbehandling från medicinska experter.

Vi håller oss underrättade om senaste nytt och de senaste forskningsresultaten som publiceras i vetenskapliga tidskrifter och har kirurger som expertkonsulter i våra styrelser. Vårt fokus på ärrbehandling innebär att vi är experter på området och en är pålitlig leverantör av produkter som följer de senaste internationella behandlingsriktlinjerna. Vi använder silikonmaterial av medicinsk kvalitet i våra produkter, som testas grundligare än silikon av farmaceutisk eller kosmetisk kvalitet. Vi tror på att erbjuda de bästa produkterna för behandling av ärr, och vi tror att du är värd den extra kostnaden för ingredienser av medicinsk kvalitet.

NewMedical Technology, Inc. är registrerat hos det amerikanska livs- och läkemedelsverket FDA, europeiska läkemedelsverket EMA och är ISO 13485-certifierat. Alla produkter är tillverkade i USA.

Uppdaterar...
  • Du har inga produkter i varukorgen.
Select your currency
NOK Norska kronor